Publikavimo data: 2025-08-20
Švelnūs grikiai su malta mėsa ir daržovėmis
Greita, paprasta ir skanu.
Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite mažais kubeliais, morką sutarkuokite smulkia tarka.
Žingsnis 2
Apie 6-8 minutes pomidorus užpilkite verdančiu vandeniu. Išimkite šakute ir nulupkite odelę.
Žingsnis 3
Nuluptus pomidorus supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 4
Į didelę keptuvę įdėkite nedidelį kubelį sviesto ir ant silpnos ugnies kepkite maltą mėsą, kol iškeps.
Žingsnis 5
Atskiroje keptuvėje pakepinkite svogūnus ir morkas.
Žingsnis 6
Sumaišykite maltą mėsą, svogūnus ir morkas.
Žingsnis 7
Įpilkite 2 šaukštus pomidorų pastos (aš naudojau šaldytą, tinka bet kokia).
Žingsnis 8
Tada sudėkite pomidorus ir troškinkite dar 10 minučių.
Žingsnis 9
Įdėkite 2 puodelius grikių.
Žingsnis 10
Grikius užpilkite vandeniu ir 20 minučių troškinkite uždengę uždengtu dangčiu, kad beveik visas vanduo išgaruotų.
Kategorijos