Publikavimo data: 2025-08-21
Švelnūs grybai su kokosų pienu
Grybai laikomi kulinariniu perlu. Dėl grybuose esančių B grupės vitaminų grybai teigiamai veikia nervų ląsteles, grąžina jas į normalią būseną.Ruoškite grybų patiekalus, kad pagerintumėte nuotaiką ir praturtintumėte organizmą baltymais. Suderinus juos su kokosų pienu, jie yra tikras sveikatai naudingų medžiagų lobynas. Kokosų piene yra B grupės vitaminų, kurie veiksmingai užkerta kelią ankstyvam odos senėjimui.
Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais, česnaką susmulkinkite, aštriąją papriką supjaustykite griežinėliais, prieš tai pašalinę šerdį.
Žingsnis 2
Keptuvėje įkaitinkite žemės riešutų aliejų ir suberkite svogūnus, česnakus, aštriąją papriką. Kepkite daržoves, kol jos taps auksinės spalvos.
Žingsnis 3
Į keptuvę suberkite grybus, jei turite mažų grybų, juos supjaustykite sveikus, jei didelių - į 2-4 dalis. Kepkite 10 minučių.
Žingsnis 4
Supilkite kokosų pieną, druską, pipirus, kalendrą, uždarykite dangtį ir troškinkite dar 5-10 minučių.
Kategorijos