Švelnūs grybai su kokosų pienu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-21

Švelnūs grybai su kokosų pienu

Grybai laikomi kulinariniu perlu. Dėl grybuose esančių B grupės vitaminų grybai teigiamai veikia nervų ląsteles, grąžina jas į normalią būseną.Ruoškite grybų patiekalus, kad pagerintumėte nuotaiką ir praturtintumėte organizmą baltymais. Suderinus juos su kokosų pienu, jie yra tikras sveikatai naudingų medžiagų lobynas. Kokosų piene yra B grupės vitaminų, kurie veiksmingai užkerta kelią ankstyvam odos senėjimui.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
90 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.97/5 (29 bal.)

Žingsnis 1

Švelnūs grybai su kokosų pienu Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais, česnaką susmulkinkite, aštriąją papriką supjaustykite griežinėliais, prieš tai pašalinę šerdį.

Žingsnis 2

Švelnūs grybai su kokosų pienu Žingsnis 2
Keptuvėje įkaitinkite žemės riešutų aliejų ir suberkite svogūnus, česnakus, aštriąją papriką. Kepkite daržoves, kol jos taps auksinės spalvos.

Žingsnis 3

Švelnūs grybai su kokosų pienu Žingsnis 3
Į keptuvę suberkite grybus, jei turite mažų grybų, juos supjaustykite sveikus, jei didelių - į 2-4 dalis. Kepkite 10 minučių.

Žingsnis 4

Švelnūs grybai su kokosų pienu Žingsnis 4
Supilkite kokosų pieną, druską, pipirus, kalendrą, uždarykite dangtį ir troškinkite dar 5-10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, užkandis, julienas, tartaletės, naujametiniai užkandžiai, karšti naujametiniai patiekalai, receptų knyga, grybų tartaletės, vakarienė su vištienos filė, julienas su grybais

Kategorijos