Publikavimo data: 2024-10-12
Švelnūs grybai su picos padažu
Pica yra gerai subalansuotas produktas, kuriame yra pakankamai baltymų, riebalų ir angliavandenių. Picą su grybais lengva paruošti. Todėl ji nėra sudėtinga ir nepaprastai skani. Tokia pica galima pamaitinti visą šeimą, pradžiuginti mėgstamus žmones ir artimuosius skaniais pusryčiais ar lengva vakariene. Padažas suteiks picai pikantiškumo, o daržovės pripildys ją maistingų ir skanių vitaminų. Jai paruošti prireiks šiek tiek laiko, tačiau visa šeima bus laiminga ir patenkinta. Grybai turi daug sveikatai naudingų savybių, be to, jie gali pakeisti mėsą picoje tiems, kurie jos nevalgo, laikosi dietos ar yra vegetarai.
Žingsnis 1
Į miltus supilkite mieles, pagal skonį įberkite druskos ir cukraus, užminkykite tešlą ir palikite maždaug 10 minučių pastovėti. Supjaustytus svogūnus pakepinkite iki auksinės spalvos, suberkite prieskonius, kečupą ir troškinkite 5 minutes, tada įpilkite šiek tiek vandens ir troškinkite dar 5 minutes. Gautą padažą palikite atvėsti.
Žingsnis 2
Sutarkuokite sūrį, supjaustykite papriką, dešrą ir grybus. Iškočiokite tešlą, aptepkite padažu, sudėkite visus ingredientus. Į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę picą pašaukite 7-10 minučių, kol ji bus paruošta. Išimkite picą, apibarstykite sūriu ir palikite dar dviem minutėms, kol visiškai iškeps.
Kategorijos