Švelnūs įdaryti kopūstai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-14

Švelnūs įdaryti kopūstai

Skaniausias mano kada nors gamintas ir valgytas įdarytas kopūstas. Receptas paprastas. O kiek malonumo iš jo gausite, kai iš savo šeimos narių išgirsite brangų "skanu".
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
174 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.23/5 (22 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Švelnūs įdaryti kopūstai Žingsnis 1
Paruoškite faršą: sumaišykite maltą mėsą, pusiau virtus ryžius, ketvirčiais pjaustytą svogūną ir prieskonius.

Žingsnis 2

Švelnūs įdaryti kopūstai Žingsnis 2
Padažui: supjaustykite svogūną ir morkas, pagardinkite druska ir pakepinkite aliejuje. Sudėkite neluptus pomidorus arba pomidorų pastą, susmulkintą česnaką, šaukštą miltų, išmaišykite. Pabaigoje įdėkite 3 valgomuosius šaukštus grietinės. Šiek tiek troškinkite. Blenderiu paverskite į vientisą masę, riebesnę nei grietinė.

Žingsnis 3

Švelnūs įdaryti kopūstai Žingsnis 3
Paruoškite kopūstus. Puode užvirinkite vandenį. Viršutinius lapus, kuriuos galima lengvai išimti, 1-2 min. įdėkite į verdantį vandenį, o išėmę padėkite po šaltu vandeniu. Tada sudėkite ant sausų rankšluosčių, kad susigertų vanduo. Likusią šakelę 3 minutėms panardinkite į vandenį, tada po šaltu vandeniu ir atskirkite lapus po vieną, procesą pakartokite su šaltu vandeniu ir sausais rankšluosčiais.

Žingsnis 4

Švelnūs įdaryti kopūstai Žingsnis 4
Suvyniokite įdarą į lapus.

Žingsnis 5

Švelnūs įdaryti kopūstai Žingsnis 5
Sudėkite į kepimo indą, įmeskite lauro lapus, užpilkite padažą ant įdarytų kopūstų taip, kad apsemtų visus įdarytus kopūstus. Niekuo neuždenkite ir neuždenkite.

Žingsnis 6

Švelnūs įdaryti kopūstai Žingsnis 6
Dėkite į 200 °C temperatūros orkaitę pusvalandžiui.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos