Publikavimo data: 2024-06-09
Švelnūs įdaryti kopūstai su Pekino kopūstais
Norėčiau pasidalyti labai skaniu ir paprastu įdarytų kopūstų receptu. Kadangi Pekino kopūstai yra švelnūs, iš jų pagaminti įdaryti kopūstai yra intensyvesnio skonio. Be to, patiekalo gaminimo procesas gerokai supaprastėja, palyginti su baltųjų kopūstų faršu.
Žingsnis 1
Į maltą mėsą pagal skonį įberkite ryžių, morkų, druskos ir pipirų. Visus ingredientus gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Paruoškite daržoves padažui: susmulkinkite paprikas ir prieskonines žoleles, sutarkuokite morkas. Nuo pomidorų pašalinkite odelę, pirmiausia juos 3 min. panardindami į verdantį vandenį, paskui - į šaltą vandenį. Pomidorus supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 3
Apkepkite morkas augaliniame aliejuje, sudėkite paprikas, pomidorus ir žoleles. Dar šiek tiek pakepinkite viską kartu, pagal skonį įberkite druskos ir prieskonių.
Žingsnis 4
Nupjaukite Pekino kopūsto storąją dalį ir atskirkite kopūstą atskirais lapais. Sudėkite lapus į tinkamą dubenį ir užpilkite juos verdančiu vandeniu ir palaikykite 5 minutes. Tada lapus nusausinkite, atvėsinkite ir nusausinkite.
Žingsnis 5
Ant kiekvieno Pekino kopūsto lapo uždėkite po nedidelį kiekį įdaro ir susukite įdarytą kopūstą. Jei kopūsto lapas sustingęs, galite jį švelniai suplakti mėsos plaktuku.
Žingsnis 6
Ant puodo dugno užpilkite šiek tiek padažo ir sandariai išdėliokite įdarytus kopūstus. Ant viršaus užpilkite likusį padažą ir įpilkite šiek tiek vandens (maždaug pusę puodo talpos). Užvirkite, sumažinkite ugnį ir virkite įdarytus kopūstus 30-40 minučių, kol suminkštės.
Kategorijos