Publikavimo data: 2024-05-20
Švelnūs ir saldūs ravioliai su pikantišku padažu
Saldūs ravioliai su švelniu vanilės skoniu ir padažu su aštriu muskato riešutu - desertų mėgėjų svajonė. Nors ravioliai į mūsų virtuvę atkeliavo iš Italijos, saldus rikotos įdaras neprieštarauja klasikos gerbėjų skoniui. Norint paruošti patiekalą, reikia apsiginkluoti nedideliu produktų rinkiniu, kuris, be to, yra įperkamas daugeliui žmonių.
Žingsnis 1
Sumaišykite miltus su kiaušiniais ir užminkykite tešlą. Tešlą minkykite 10 minučių, kad taptų elastinga. Po to palikite 7-10 minučių pailsėti.
Žingsnis 2
Į dubenį sudėkite rikotą, suberkite cukrų ir vanilę. Gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Tešlą plonai iškočiokite į vieną didelį sluoksnį, stikline padarykite apskritimus, į kiekvieną jų sudėkite įdarą ir užspauskite kraštus. Dėkite raviolius į verdantį vandenį ir virkite 7-10 minučių.
Žingsnis 4
Paruoškite padažą puode. Sudėkite sviestą, cukrų, šiek tiek muskato riešuto, 30 g miltų ir pieną. Viską sumaišykite ir virkite ant silpnos ugnies, kol sutirštės.
Kategorijos