Švelnūs ir saldūs ravioliai su pikantišku padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-20

Švelnūs ir saldūs ravioliai su pikantišku padažu

Saldūs ravioliai su švelniu vanilės skoniu ir padažu su aštriu muskato riešutu - desertų mėgėjų svajonė. Nors ravioliai į mūsų virtuvę atkeliavo iš Italijos, saldus rikotos įdaras neprieštarauja klasikos gerbėjų skoniui. Norint paruošti patiekalą, reikia apsiginkluoti nedideliu produktų rinkiniu, kuris, be to, yra įperkamas daugeliui žmonių.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
321 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
44 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.05/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Švelnūs ir saldūs ravioliai su pikantišku padažu Žingsnis 1
Sumaišykite miltus su kiaušiniais ir užminkykite tešlą. Tešlą minkykite 10 minučių, kad taptų elastinga. Po to palikite 7-10 minučių pailsėti.

Žingsnis 2

Švelnūs ir saldūs ravioliai su pikantišku padažu Žingsnis 2
Į dubenį sudėkite rikotą, suberkite cukrų ir vanilę. Gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Švelnūs ir saldūs ravioliai su pikantišku padažu Žingsnis 3
Tešlą plonai iškočiokite į vieną didelį sluoksnį, stikline padarykite apskritimus, į kiekvieną jų sudėkite įdarą ir užspauskite kraštus. Dėkite raviolius į verdantį vandenį ir virkite 7-10 minučių.

Žingsnis 4

Švelnūs ir saldūs ravioliai su pikantišku padažu Žingsnis 4
Paruoškite padažą puode. Sudėkite sviestą, cukrų, šiek tiek muskato riešuto, 30 g miltų ir pieną. Viską sumaišykite ir virkite ant silpnos ugnies, kol sutirštės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos