Publikavimo data: 2025-08-20
Švelnūs ir skanūs sūrio pyragėliai pusryčiams
Sūrio pyragėliai būna puikios formos, labai švelnūs ir skanūs, mėgstamiausias mano šeimos receptas.
Žingsnis 1
Varškę sutrinkite šaukštu giliame dubenyje, įmuškite kiaušinį ir cukrų, gerai išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Į gautą mišinį suberkite miltus ir išmaišykite.
Žingsnis 3
Šlapiomis rankomis iškočiokite 6 vidutinio dydžio rutuliukus, apvoliokite juos miltuose, sudėkite ant miltais pabarstytos lentos.
Žingsnis 4
Paruoškite balionui tinkamo skersmens stiklinę.
Žingsnis 5
Naudodami stiklinę suformuokite idealios apvalios formos sūrio pyragą: atlikite kelis greitus sukamuosius judesius, kad sūrio pyrago kraštai būtų lygūs. Prispauskite mentele.
Žingsnis 6
Dėkite sūrio pyragėlius į miltais pabarstytą keptuvę, naudodami mentelę, kad nepažeistumėte formos. Kepkite ant vidutinės ugnies be dangčio apie 5 minutes.
Žingsnis 7
Atsargiai apverskite į kitą pusę ir kepkite dar 5 minutes.
Kategorijos