Švelnus jautienos kepenų paštetas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Švelnus jautienos kepenų paštetas

Jautienos kepenys pagal maistinę vertę pirmauja tarp panašių produktų. Jos turi daugiau aminorūgščių, mineralinių medžiagų ir vitaminų, todėl 100 g produkto papildo maždaug 10 jų paros dozę. Be kita ko, jos lenkia kitų rūšių kepenis ir skonio atžvilgiu. Jas galima virti su daržovėmis, bulvėmis, košėmis. Pateiktame variante tai yra skanus paštetas, kuris prireikus padės kaip visavertis patiekalas ir kaip užtepėlė ant duonos.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
187 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.22/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Švelnus jautienos kepenų paštetas Žingsnis 1
Kepenis supjaustykite atsitiktiniais gabalėliais. Apkepkite jas augaliniame aliejuje iš visų pusių. Susmulkinkite svogūną ir pakepinkite jį kartu su kepenimis.

Žingsnis 2

Švelnus jautienos kepenų paštetas Žingsnis 2
Kepenis, svogūną, virtas morkas ir sviestą sudėkite į blenderio dubenį. Sumaišykite iki pašteto. Pagardinkite druska ir pipirais. Sudėkite į stiklinį indą ir padėkite į šaldytuvą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos