Švelnus jautienos liežuvio užkandis su česnakiniu padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-12

Švelnus jautienos liežuvio užkandis su česnakiniu padažu

Kadangi liežuvyje yra daug geležies, jis rekomenduojamas nusilpusiems žmonėms. Sveikai besimaitinantiems žmonėms tai tiesiog skanus patiekalas su švelnia mėsa. Liežuvis priskiriamas delikatesinei mėsai ir pirmai subproduktų kategorijai. Iš jo galima pasigaminti daugybę patiekalų įvairioms progoms. Ypač jis skanus su česnakų ir majonezo padažu. Tiesa, teks pasivarginti tinkamai paruošti patį subproduktą, kurį reikia kruopščiai apdoroti, tačiau patiekalas to vertas.
Gaminimo laikas
240 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
138 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.83/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Švelnus jautienos liežuvio užkandis su česnakiniu padažu Žingsnis 1
Liežuvį panardinkite į verdantį vandenį ir virkite pusvalandį. Išimkite iš sultinio ir 5 minutes palaikykite šaltame vandenyje. Po to nuo liežuvio pašalinkite viršutinį kietą sluoksnį. Įdėkite jį į švarų verdantį vandenį ir virkite 60 minučių. Įdėkite svogūnus, morkas, išmeskite lauro lapą ir pipirų grūdelius. Pasūdykite ir virkite dar tiek pat laiko. Išjunkite ugnį ir palikite liežuvį atvėsti, neišimdami jo iš sultinio.

Žingsnis 2

Švelnus jautienos liežuvio užkandis su česnakiniu padažu Žingsnis 2
Susmulkinkite česnaką ir sumaišykite su majonezu. Virtą liežuvį supjaustykite vidutinio dydžio griežinėliais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos