Švelnus julienas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Švelnus julienas

Puikus užkandis kiekvienai dienai ir šventiniam stalui.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
106 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.06/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

Švelnus julienas Žingsnis 1
Kol ruošiame visus ingredientus, įjunkite 180 laipsnių orkaitę, nuplaukite ir supjaustykite bulves bei vištieną.

Žingsnis 2

Švelnus julienas Žingsnis 2
Bulves supjaustykite griežinėliais arba kubeliais ir kepkite augaliniame aliejuje apie 10-15 minučių, kol iškeps, šiek tiek pasūdykite.

Žingsnis 3

Švelnus julienas Žingsnis 3
Grybus nuplaukite ir supjaustykite griežinėliais.

Žingsnis 4

Švelnus julienas Žingsnis 4
Smulkiais kubeliais supjaustykite svogūną ir česnaką ir 2-3 minutes pakepinkite svieste.

Žingsnis 5

Švelnus julienas Žingsnis 5
Sudėkite grybus prie svogūnų ir česnakų ir troškinkite, kol išgaruos visas vanduo, apie 5-7 minutes.

Žingsnis 6

Švelnus julienas Žingsnis 6
Supjaustykite filė ir kepkite ją svieste apie 10-15 minučių.

Žingsnis 7

Švelnus julienas Žingsnis 7
Atskiroje sausoje keptuvėje 1-2 minutes pakepinkite miltus.

Žingsnis 8

Švelnus julienas Žingsnis 8
Į miltus supilkite grietinėlę ir pieną, gerai išmaišykite, kad neliktų gumuliukų.

Žingsnis 9

Švelnus julienas Žingsnis 9
Padažą įmaišykite į filė ir grybus ir troškinkite apie 3-5 minutes.

Žingsnis 10

Švelnus julienas Žingsnis 10
Į formą sudėkite bulves.

Žingsnis 11

Švelnus julienas Žingsnis 11
Užpilkite bulves padažu ir ant filė bei grybų užberkite tarkuoto sūrio.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, užkandis, julienas, tartaletės, naujametiniai užkandžiai, karšti naujametiniai patiekalai, receptų knyga, grybų tartaletės, vakarienė su vištienos filė, julienas su grybais

Kategorijos