Publikavimo data: 2025-08-17
Švelnus julienas su grybais
Dėl grietinės padažo užkandis bus sultingas ir minkštas. Jis puikiai tiks Naujųjų metų stalui, šeimos vakarienei ir kitoms šventėms. Ruošiant šį patiekalą verta ypatingą dėmesį skirti pjaustymui. Visi produktai turi būti smulkiai supjaustyti. Tai pagreitins patiekalo paruošimą ir išsaugos jo švelnią konsistenciją. Šis patiekalas yra garsiausias ir visame pasaulyje paplitęs prancūzų virtuvės patiekalas, kuris skiriasi ne tik išvaizda, bet ir skoniu. Šis patiekalas taps jūsų mėgstamiausiu ant šventinio stalo.
Žingsnis 1
Paimkite krūtinėlės mėsą, svogūnus, grybus ir supjaustykite juos taip, kaip esate įpratę. Geriausia bus, jei visus produktus supjaustysite nedideliais šiaudeliais, kurie suteiks ne tik gražią išvaizdą, bet ir išsaugos patiekalo skonį.
Žingsnis 2
Paimkite keptuvę, įpilkite nedidelį kiekį aliejaus ir kepkite mėsą iš visų pusių ant silpnos ugnies, kol ji taps auksinė.
Žingsnis 3
Sudėkite grybus, svogūnus ir kepkite ant mažos ugnies, kol mėsa įgaus auksinę spalvą. Svarbu viską kepti ant mažos ugnies, kad išliktų produktų skonis ir jie troškintųsi, kad nesudegtų.
Žingsnis 4
Į gautą masę įmaišykite grietinės, krapų ir prieskonių pagal skonį. Viską kruopščiai išmaišykite ir palikite kelioms minutėms troškintis. Nuimkite nuo ugnies, viską gerai išmaišykite, ant viršaus užbarstykite sūrio ir žolelių ir siųskite į orkaitę maždaug 15 minučių, kol visiškai iškeps. Kai sūris paruduos, galite išimti džiūvėsius iš orkaitės ir patiekti.
Kategorijos