Publikavimo data: 2025-08-19
Švelnūs kalakutienos kotletai
Kalakutiena garsėja švelnia ir sultinga mėsa. Yra nemažai būdų ir prieskonių, kaip pagaminti skanius kalakutienos patiekalus. Pagal šį receptą iš mėsos gaminami kotletai. Šiuo atveju naudojama šlaunelių mėsa yra sultingesnė nei kitos kalakuto dalys.
Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite mažais kubeliais. Nulupkite svogūną ir česnaką ir smulkiai supjaustykite. Sudėkite mėsą į gilų puodą. Sudėkite svogūną, česnaką, miltus, grietinę ir įmuškite kiaušinius. Gerai išmaišykite. Jei reikia, pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies ir supilkite aliejų. Kepkite kotletus po porą minučių iš kiekvienos pusės, kol taps auksinės spalvos.
Kategorijos