Švelnūs kalakutienos raviolai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-20

Švelnūs kalakutienos raviolai

Kalakutiena, kaip dietinė mėsa, yra labai vertinga įvairiems mitybos planams. Jos filė yra beveik perpus mažiau kaloringa nei vištienos filė. Tokio ingrediento naudojimas gaminant raviolius subalansuoja patiekalą maistinių medžiagų sudėties ir energinės vertės požiūriu. Be to, jis yra nebrangus. Nepaisant to, jis yra gero skonio ir atitinka klasikinių itališkų raviolių savybes.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
182 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
22 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 5/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Švelnūs kalakutienos raviolai Žingsnis 1
Į miltus įberkite druskos ir pipirų, palaipsniui supilkite vandenį ir užminkykite tvirtą tešlą. Padėkite ją į šaldytuvą 30 minučių.

Žingsnis 2

Švelnūs kalakutienos raviolai Žingsnis 2
Supjaustykite kalakutienos filė mažais gabalėliais ir sutrinkite juos trintuvu. Į maltą mėsą įberkite prieskonių pagal savo skonį.

Žingsnis 3

Švelnūs kalakutienos raviolai Žingsnis 3
Tešlą iškočiokite 1 cm storio sluoksniu ir supjaustykite kvadratėliais. Ant kiekvieno jų dėkite maltos mėsos.

Žingsnis 4

Švelnūs kalakutienos raviolai Žingsnis 4
Suformuokite raviolius į stačiakampį. Tam kraštus suspauskite ir šakute padarykite raštus. Virkite verdančiame pasūdytame vandenyje 8 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos