Publikavimo data: 2024-05-20
Švelnūs kalakutienos raviolai
Kalakutiena, kaip dietinė mėsa, yra labai vertinga įvairiems mitybos planams. Jos filė yra beveik perpus mažiau kaloringa nei vištienos filė. Tokio ingrediento naudojimas gaminant raviolius subalansuoja patiekalą maistinių medžiagų sudėties ir energinės vertės požiūriu. Be to, jis yra nebrangus. Nepaisant to, jis yra gero skonio ir atitinka klasikinių itališkų raviolių savybes.
Žingsnis 1
Į miltus įberkite druskos ir pipirų, palaipsniui supilkite vandenį ir užminkykite tvirtą tešlą. Padėkite ją į šaldytuvą 30 minučių.
Žingsnis 2
Supjaustykite kalakutienos filė mažais gabalėliais ir sutrinkite juos trintuvu. Į maltą mėsą įberkite prieskonių pagal savo skonį.
Žingsnis 3
Tešlą iškočiokite 1 cm storio sluoksniu ir supjaustykite kvadratėliais. Ant kiekvieno jų dėkite maltos mėsos.
Žingsnis 4
Suformuokite raviolius į stačiakampį. Tam kraštus suspauskite ir šakute padarykite raštus. Virkite verdančiame pasūdytame vandenyje 8 minutes.
Kategorijos