Švelnūs kalmarai su ryžių makaronais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Švelnūs kalmarai su ryžių makaronais

Šiame patiekale kalmarai gerai dera su ryžių makaronais, krevetėmis, daržovėmis ir prieskoniais. Puikų jūros gėrybių skonį pabrėžia salierai, austrių padažas ir alyvuogių aliejus. Ryžių makaronai, kaip antrasis pagrindinis ingredientas, yra vitamino E šaltinis, kuris kaip antioksidantas gerina ląstelių mitybą ir stiprina mūsų kraujagyslių sieneles. Kalmaruose taip pat yra daug mūsų ląstelių statybinės medžiagos - baltymų.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
103 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Švelnūs kalmarai su ryžių makaronais Žingsnis 1
Raudonąjį svogūną supjaustykite pusžiedžiais, pomidorus, salierą, papriką supjaustykite kubeliais, žaliąjį svogūną - juostelėmis.

Žingsnis 2

Švelnūs kalmarai su ryžių makaronais Žingsnis 2
Gerai įkaitintoje keptuvėje alyvuogių aliejuje 2 minutes pakepinkite kalmarus, tada sudėkite krevetes ir kepkite dar 3 minutes.

Žingsnis 3

Švelnūs kalmarai su ryžių makaronais Žingsnis 3
Ryžių makaronus virkite 5 minutes, sumaišykite visus ingredientus, įpilkite austrių padažo, laimo sulčių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, troškiniai, paprasti, bendri alergenai, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų prieskonis, česnakų prieskonis, makaronai (makaronai), funchoza, azijietiški makaronai, karštieji patiekalai naujiems metams, sojų padažo patiekalai, receptų knyga, daržovių funchoza, daržovių makaronai, sojų padažo funchoza, pipirų funchoza, česnakiniai makaronai.

Kategorijos