Publikavimo data: 2025-08-17
Švelnus kepenų pyragas
Šį pyragą gamino mano sesuo, dabar jį gaminu ir savo šeimai. Jis skanus ir sotus.
Žingsnis 1
Paruoškite kepenėlių blynams skirtą tešlą: kepenėles susmulkinkite ir supjaustykite blenderiu, įmuškite kiaušinius, supilkite pieną ir persijotus miltus. Užminkykite tešlą, ji turi būti šiek tiek tirštesnė nei įprastų blynų. Palikite ją pastovėti apie 10 minučių.
Žingsnis 2
Nulupkite svogūną ir morką, svogūną supjaustykite pusžiedžiais arba kubeliais, morką sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 3
Kai tešla pailsės, pradėkite kepti blynus. Keptuvę patepkite aliejumi ir kepkite blynus iš abiejų pusių.
Žingsnis 4
Tada pereikite prie įdaro, pakepinkite svogūnus ir morkas, kol iškeps, sudėkite tarkuotą sūrį ir užpilkite majonezu, sumaišytu su česnaku ir žolelėmis.
Žingsnis 5
Sudėkite pyragą, kiekvieną blyną patepdami įdaru.
Kategorijos