Publikavimo data: 2024-05-26
Švelnus krevečių plovas
Yra daugybė plovo kilmės variantų, ir niekas negali tiksliai pasakyti, kurioje šalyje jis atsirado. Mus pasiekė tik legendos, perduodamos iš kartos į kartą. Tačiau viena aišku, kad plovas yra mėgstamas daugelio šalių ir tautų nacionalinis patiekalas, o jo gaminimo variantų yra daugybė.
Žingsnis 1
Kepkite krevetes, kol jos taps auksinės spalvos, ir išimkite iš keptuvės. Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, morkas supjaustykite kaip korėjietiškas morkas. Kepkite svogūnus, kol taps skaidrūs, tada sudėkite morkas ir kepkite dar 3 minutes.
Žingsnis 2
Ryžius nuplaukite ir suberkite į daržoves. Tada sudėkite krevetes, druską, česnaką ir sojų padažą. Užpilkite vandeniu 1 cm aukščiau ir virkite po dangčiu ant silpnos ugnies 15 minučių, kol vanduo išbėgs.
Kategorijos