Švelnus krevečių plovas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Švelnus krevečių plovas

Yra daugybė plovo kilmės variantų, ir niekas negali tiksliai pasakyti, kurioje šalyje jis atsirado. Mus pasiekė tik legendos, perduodamos iš kartos į kartą. Tačiau viena aišku, kad plovas yra mėgstamas daugelio šalių ir tautų nacionalinis patiekalas, o jo gaminimo variantų yra daugybė.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
145 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
16 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.16/5 (19 bal.)

Žingsnis 1

Švelnus krevečių plovas Žingsnis 1
Kepkite krevetes, kol jos taps auksinės spalvos, ir išimkite iš keptuvės. Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, morkas supjaustykite kaip korėjietiškas morkas. Kepkite svogūnus, kol taps skaidrūs, tada sudėkite morkas ir kepkite dar 3 minutes.

Žingsnis 2

Švelnus krevečių plovas Žingsnis 2
Ryžius nuplaukite ir suberkite į daržoves. Tada sudėkite krevetes, druską, česnaką ir sojų padažą. Užpilkite vandeniu 1 cm aukščiau ir virkite po dangčiu ant silpnos ugnies 15 minučių, kol vanduo išbėgs.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, česnakų sezonas, plovas, ryžių patiekalai, grūdų patiekalai, receptų knyga, plovas su sultenėmis, plovas su džiovintais vaisiais, jautienos vakarienė, plovas su abrikosais

Kategorijos