Publikavimo data: 2024-05-25
Švelnus kumpis su fettuccini makaronais
Makaronai, kurių be vargo galima rasti parduotuvių lentynose, yra labai žinomi Italijoje. Romoje yra Nacionalinis Fettuccini makaronų muziejus. Daugybė patiekalų su šiais makaronais užkariavo makaronų mėgėjų širdis. O kai į makaronus įdedama švelnių kumpio griežinėlių, jie tampa daug skanesni ir sotesni.
Žingsnis 1
Į verdantį pasūdytą vandenį suberkite makaronus, šiek tiek sumažinkite ugnį ir virkite apie 10-15 minučių, kol jie taps al dente, tiksliau, kol nebus minkšti ir nesusidarys košė. Tuomet nusausinkite juos sietelyje ir įpilkite šiek tiek sviesto.
Žingsnis 2
Supjaustytą kumpį apkepkite iki auksinės spalvos, išimkite su dantytu šaukštu, toje pačioje keptuvėje ištirpinkite sviestą, supilkite grietinėlę, šiek tiek sumažinkite ugnį, įberkite šaukštą miltų, prieskonių pagal skonį ir išmaišykite plakikliu. Tada supilkite sūrį, palaukite, kol jis išsilydys, sudėkite apkeptą kumpį ir išmaišykite.
Kategorijos