Publikavimo data: 2025-08-18
Švelnus lašišos filė ir grietinėlės sūrio paštetas
Lašišos filė ir kreminio sūrio paštetas - nepaprastai subtilus patiekalas, kuriame puikiai dera raudonos žuvies skonis ir pieniškos bei kreminės sūrio natos. Sumuštiniai su juo būna neįtikėtinai gardūs, ypač jei juos papuošite šviežio agurko griežinėliais ir krapų šakelėmis. Šis paštetas puikiai laikosi uždarytame stiklainyje šaldytuve ir puikiai tiks pusryčiams ar greitam užkandžiui.
Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite mažais kubeliais. Keptuvėje 1-2 minutes įkaitinkite sviestą ir augalinį aliejų. Tada sudėkite kubeliais supjaustytą svogūną, išmaišykite ir kepkite, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 2
Lašišą susmulkinkite blenderiu arba mėsmale. Sumaišykite lašišą su grietinėlės sūriu ir keptais svogūnais. Pagardinkite druska, pipirais ir gerai išmaišykite. Supilkite paštetą į stiklainį, uždenkite dangteliu ir padėkite į šaldytuvą 1 valandai.
Kategorijos