Švelnus lašišos filė ir grietinėlės sūrio paštetas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Švelnus lašišos filė ir grietinėlės sūrio paštetas

Lašišos filė ir kreminio sūrio paštetas - nepaprastai subtilus patiekalas, kuriame puikiai dera raudonos žuvies skonis ir pieniškos bei kreminės sūrio natos. Sumuštiniai su juo būna neįtikėtinai gardūs, ypač jei juos papuošite šviežio agurko griežinėliais ir krapų šakelėmis. Šis paštetas puikiai laikosi uždarytame stiklainyje šaldytuve ir puikiai tiks pusryčiams ar greitam užkandžiui.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
217 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Švelnus lašišos filė ir grietinėlės sūrio paštetas Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite mažais kubeliais. Keptuvėje 1-2 minutes įkaitinkite sviestą ir augalinį aliejų. Tada sudėkite kubeliais supjaustytą svogūną, išmaišykite ir kepkite, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 2

Švelnus lašišos filė ir grietinėlės sūrio paštetas Žingsnis 2
Lašišą susmulkinkite blenderiu arba mėsmale. Sumaišykite lašišą su grietinėlės sūriu ir keptais svogūnais. Pagardinkite druska, pipirais ir gerai išmaišykite. Supilkite paštetą į stiklainį, uždenkite dangteliu ir padėkite į šaldytuvą 1 valandai.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
virti patiekalai, užkandžiai, paštetai, šalti užkandžiai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, žalumynų sezonas, morkų sezonas, užkandžiai su žuvimi, žuvies paštetai, receptų knyga, paštetai su morkomis

Kategorijos