Publikavimo data: 2024-09-17
Švelnus lašišų žuvies troškinys
Patiekalas labai švelnus, skanus, jame gausu baltymų ir vitaminų. Jį gaminu mažam vaikui, kurį sunku pamaitinti. Troškinys gaunasi kaip atskiras patiekalas, subalansuotas baltymais, riebalais ir angliavandeniais - jame yra daržovių, žuvies ir kiaušinių. Šis patiekalas tinka ir tiems, kurie stebi savo mitybą.
Žingsnis 1
Morkas sutarkuokite smulkia tarka.
Žingsnis 2
Supjaustykite svogūną blenderiu.
Žingsnis 3
Sudėkite filė prie svogūnų ir susmulkinkite.
Žingsnis 4
Į maltą mėsą įmuškite kiaušinius, suberkite druską, prieskonius ir išmaišykite.
Žingsnis 5
Sudėkite grietinę, morkas, miltus ir susmulkinkite.
Žingsnis 6
Masę supilkite į aliejumi pateptą formą ir kepkite 25 minutes 180 laipsnių orkaitėje.
Kategorijos