Švelnus lašišų žuvies troškinys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Švelnus lašišų žuvies troškinys

Patiekalas labai švelnus, skanus, jame gausu baltymų ir vitaminų. Jį gaminu mažam vaikui, kurį sunku pamaitinti. Troškinys gaunasi kaip atskiras patiekalas, subalansuotas baltymais, riebalais ir angliavandeniais - jame yra daržovių, žuvies ir kiaušinių. Šis patiekalas tinka ir tiems, kurie stebi savo mitybą.
Gaminimo laikas
36 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
117 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.92/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Švelnus lašišų žuvies troškinys Žingsnis 1
Morkas sutarkuokite smulkia tarka.

Žingsnis 2

Švelnus lašišų žuvies troškinys Žingsnis 2
Supjaustykite svogūną blenderiu.

Žingsnis 3

Švelnus lašišų žuvies troškinys Žingsnis 3
Sudėkite filė prie svogūnų ir susmulkinkite.

Žingsnis 4

Švelnus lašišų žuvies troškinys Žingsnis 4
Į maltą mėsą įmuškite kiaušinius, suberkite druską, prieskonius ir išmaišykite.

Žingsnis 5

Švelnus lašišų žuvies troškinys Žingsnis 5
Sudėkite grietinę, morkas, miltus ir susmulkinkite.

Žingsnis 6

Švelnus lašišų žuvies troškinys Žingsnis 6
Masę supilkite į aliejumi pateptą formą ir kepkite 25 minutes 180 laipsnių orkaitėje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos