Publikavimo data: 2024-06-09
Švelnūs makaronai su lašiša, itališkomis žolelėmis ir grietinėle
Makaronai su lašiša, itališkomis žolelėmis ir grietinėle - rafinuoto skonio patiekalas. Menas derinti subtilios žuvies tekstūrą, grietinėlės padažą ir Viduržemio jūros regiono žolelių skonį leidžia sukurti aukštesnio lygio patiekalą nei tiesiog makaronai su žuvimi. Toks patiekalas atlaikys konkurenciją net tarp pripažintų restoranų patiekalų, tačiau tinka ir ant namų stalo.
Žingsnis 1
Lašišos filė supjaustykite nedideliais gabalėliais. Apkepkite jas augaliniame aliejuje. Į žuvį supilkite grietinėlę ir žoleles ir troškinkite 10 minučių.
Žingsnis 2
Spagečius virkite pasūdytame vandenyje, kol beveik suminkštės. Nusunkite juos ir sudėkite į žuvį su grietinėle ir žolelėmis. Virkite dar 5 minutes.
Kategorijos