Švelnūs makaronai su lašiša, itališkomis žolelėmis ir grietinėle pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Švelnūs makaronai su lašiša, itališkomis žolelėmis ir grietinėle

Makaronai su lašiša, itališkomis žolelėmis ir grietinėle - rafinuoto skonio patiekalas. Menas derinti subtilios žuvies tekstūrą, grietinėlės padažą ir Viduržemio jūros regiono žolelių skonį leidžia sukurti aukštesnio lygio patiekalą nei tiesiog makaronai su žuvimi. Toks patiekalas atlaikys konkurenciją net tarp pripažintų restoranų patiekalų, tačiau tinka ir ant namų stalo.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
217 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.07/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Švelnūs makaronai su lašiša, itališkomis žolelėmis ir grietinėle Žingsnis 1
Lašišos filė supjaustykite nedideliais gabalėliais. Apkepkite jas augaliniame aliejuje. Į žuvį supilkite grietinėlę ir žoleles ir troškinkite 10 minučių.

Žingsnis 2

Švelnūs makaronai su lašiša, itališkomis žolelėmis ir grietinėle Žingsnis 2
Spagečius virkite pasūdytame vandenyje, kol beveik suminkštės. Nusunkite juos ir sudėkite į žuvį su grietinėle ir žolelėmis. Virkite dar 5 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, troškiniai, daržovių salotos, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 30 minučių, sala, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, agurkų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, česnakų sezonas, makaronai (makaronai), funchoza, azijietiški makaronai, karštieji patiekalai naujiems metams, be įprastų alergenų, receptų knyga, funchoza su daržovėmis, makaronai su daržovėmis, funchoza su paprikomis, funchoza su agurkais, makaronai su morkomis, makaronai su česnakais, funchoza su morkomis.

Kategorijos