Publikavimo data: 2024-05-25
Švelnus mannikinas su obuoliais
Nepaisant to, kad mannikų gamybos pagrindas visada tas pats, įdaras vaidina didelį vaidmenį. Būtent jis sudaro pagrindinį patiekalo skonį. Nuo jo priklauso, ar mannikinas bus šiek tiek rūgštokas, ar, priešingai, saldesnis. Mannikus galima naudoti kaip desertą nedideliam šeimos ratui, taip pat vaišinti svečius.
Žingsnis 1
Atskirai išplakite kiaušinį, supilkite jį į manų kruopas ir kefyrą, tada suberkite persijotus miltus, cinamoną ir sodą. Išmaišykite ir supilkite tešlą į formą, iš anksto išteptą augaliniu aliejumi.
Žingsnis 2
Obuolius nuplaukite, nulupkite ir supjaustykite mažais griežinėliais. Supilkite juos į tešlą, nemaišykite. Dėkite tešlą į įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 35 minutes 190 °C temperatūroje.
Kategorijos