Švelnus mannikinas su obuoliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Švelnus mannikinas su obuoliais

Nepaisant to, kad mannikų gamybos pagrindas visada tas pats, įdaras vaidina didelį vaidmenį. Būtent jis sudaro pagrindinį patiekalo skonį. Nuo jo priklauso, ar mannikinas bus šiek tiek rūgštokas, ar, priešingai, saldesnis. Mannikus galima naudoti kaip desertą nedideliam šeimos ratui, taip pat vaišinti svečius.
Gaminimo laikas
65 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
158 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
29 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.87/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Švelnus mannikinas su obuoliais Žingsnis 1
Atskirai išplakite kiaušinį, supilkite jį į manų kruopas ir kefyrą, tada suberkite persijotus miltus, cinamoną ir sodą. Išmaišykite ir supilkite tešlą į formą, iš anksto išteptą augaliniu aliejumi.

Žingsnis 2

Švelnus mannikinas su obuoliais Žingsnis 2
Obuolius nuplaukite, nulupkite ir supjaustykite mažais griežinėliais. Supilkite juos į tešlą, nemaišykite. Dėkite tešlą į įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 35 minutes 190 °C temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos