Publikavimo data: 2024-05-25
Švelnus mannikinas su ryžių miltais
Mannikinas - tai ne tik saldus produktas. Tai kepinys, kvepiantis namų jaukumu, kai jūsų močiutė buvo užsiėmusi virtuvėje ir kvepiančią, švelnią bandelę patiekė su kvapnia mėtų arbata. Pateiktame variante mannikinas kepamas su ryžių miltais, todėl gaunasi labai švelnus ir orus. Net ir šiek tiek įgūdžių dirbant su tešla leis jį greitai paruošti.
Žingsnis 1
Supilkite manų kruopas ant kefyro, išmaišykite ir palikite 30 minučių. Per tą laiką jis išbrinks. Ištirpinkite sviestą.
Žingsnis 2
Į manų kruopas įmaišykite kiaušinius, cukrų, sviestą ir kepimo miltelius. Kruopščiai išmaišykite. Supilkite tešlą į formą ir pašaukite į orkaitę 40 minučių. Kepkite manniką 180-200 laipsnių Celsijaus temperatūroje.
Kategorijos