Švelnus mannikinas su ryžių miltais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Švelnus mannikinas su ryžių miltais

Mannikinas - tai ne tik saldus produktas. Tai kepinys, kvepiantis namų jaukumu, kai jūsų močiutė buvo užsiėmusi virtuvėje ir kvepiančią, švelnią bandelę patiekė su kvapnia mėtų arbata. Pateiktame variante mannikinas kepamas su ryžių miltais, todėl gaunasi labai švelnus ir orus. Net ir šiek tiek įgūdžių dirbant su tešla leis jį greitai paruošti.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
273 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
36 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Švelnus mannikinas su ryžių miltais Žingsnis 1
Supilkite manų kruopas ant kefyro, išmaišykite ir palikite 30 minučių. Per tą laiką jis išbrinks. Ištirpinkite sviestą.

Žingsnis 2

Švelnus mannikinas su ryžių miltais Žingsnis 2
Į manų kruopas įmaišykite kiaušinius, cukrų, sviestą ir kepimo miltelius. Kruopščiai išmaišykite. Supilkite tešlą į formą ir pašaukite į orkaitę 40 minučių. Kepkite manniką 180-200 laipsnių Celsijaus temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
konditerijos gaminiai, vaisių ir uogų pyragaičiai, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., pyragai, pyragai, sotūs pyragai, Kalėdų desertai, mannikinas, namų receptai, receptų knyga, uogų pyragai, kefyro pyragėliai, kiaušinių pyragaičiai, kefyro pyragai, kefyro pyragas, kefyro manų kruopos, kiaušinių tešla

Kategorijos