Publikavimo data: 2025-08-20
Švelnus paštetas su vištienos kiaušiniais
Paštetas yra labai universalus patiekalas. Pirma, jį galima valgyti pusryčiams, pietums, vakarienei, kaip užkandį ir net patiekti prie šventinio stalo. Antra, jį galima gaminti ne tik iš vienos rūšies mėsos, bet ir iš žuvies, subproduktų (kepenų), įvairių rūšių paukštienos ir žvėrienos. Šio vištienos pašteto tekstūra yra neįtikėtinai švelni, lengva ir lengva. Jis puikiai dera su sūriu, šviežiomis daržovėmis ir kepiniais. Patiekti galima su krekeriais, bagete ar net peltakiukais. Paštetas šiose mažose kreminėse bandelėse puikiai tinka šventiniam furšetui.
Žingsnis 1
Sudėkite daržoves į įkaitintą keptuvę, pateptą augaliniu aliejumi. Kepkite daržoves, kol įgaus auksinę plutelę. Kai daržovės iškeps, į keptuvę galite siųsti vištieną.
Žingsnis 2
Iš anksto supjaustytą vištieną sudėkite į keptuvę, įberkite druskos, prieskonių ir troškinkite, kol ji bus paruošta. Viską sudėkite į gilų dubenį, į tą patį dubenį suberkite kietai virtus kiaušinius. Viską gerai išplakite panardinamuoju mikseriu, tada sudėkite sviestą ir kruopščiai išmaišykite.
Kategorijos