Publikavimo data: 2024-06-08
Švelnus plovas su vištiena
Vištienos plovas dėl greito paruošimo ir didesnio produktų prieinamumo yra populiarus tarp virėjų ir ypač namų virtuvėje. Jį galima ruošti pietums ir vakarienei arba sekmadienio popietę - lauke su šeima. Patiekalas išsiskiria vištienos skoniu ir naudingumu, dideliu kiekiu morkų. Apskritai jį paruošti nėra sudėtinga, o šiuos pagrindus gali įvaldyti ir virėjo specialybės mokiniai, ir vyresni vaikai.
Žingsnis 1
Vištieną supjaustykite 3-4 cm dydžio kubeliais. Svogūną supjaustykite dideliais ketvirčiais. Sutarkuokite morkas. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų, supilkite svogūną ir lengvai pakepinkite. Sudėkite vištieną. Kai mėsa pabals, sudėkite česnaką, prieskonius, druską, morkas ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Supilkite ryžius, išlyginkite juos ir uždenkite plovą dangčiu. Nustatykite vidutinę kaitrą ir virkite, kol suminkštės.
Kategorijos