Švelnus plovas su vištiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Švelnus plovas su vištiena

Vištienos plovas dėl greito paruošimo ir didesnio produktų prieinamumo yra populiarus tarp virėjų ir ypač namų virtuvėje. Jį galima ruošti pietums ir vakarienei arba sekmadienio popietę - lauke su šeima. Patiekalas išsiskiria vištienos skoniu ir naudingumu, dideliu kiekiu morkų. Apskritai jį paruošti nėra sudėtinga, o šiuos pagrindus gali įvaldyti ir virėjo specialybės mokiniai, ir vyresni vaikai.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
188 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
20 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Švelnus plovas su vištiena Žingsnis 1
Vištieną supjaustykite 3-4 cm dydžio kubeliais. Svogūną supjaustykite dideliais ketvirčiais. Sutarkuokite morkas. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų, supilkite svogūną ir lengvai pakepinkite. Sudėkite vištieną. Kai mėsa pabals, sudėkite česnaką, prieskonius, druską, morkas ir išmaišykite.

Žingsnis 2

Švelnus plovas su vištiena Žingsnis 2
Supilkite ryžius, išlyginkite juos ir uždenkite plovą dangčiu. Nustatykite vidutinę kaitrą ir virkite, kol suminkštės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, česnakų sezonas, plovas, ryžių patiekalai, grūdų patiekalai, receptų knyga, plovas su sultenėmis, plovas su džiovintais vaisiais, jautienos vakarienė, plovas su abrikosais

Kategorijos