Švelnus rizotas su žuvimi pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Švelnus rizotas su žuvimi

Čia pateikiamas rizotas ne tik su žuvimi, bet ir su švelnia lašiša, kuri jam suteikia nepakartojamą skonį. Be to, kad lašišoje gausu omega-3, kuris stiprina mūsų širdį ir kraujagysles, ji yra švelnaus, beveik kreminio skonio. Rizotto ji dera su ryžiais ir baltojo vyno bei sviesto skoniais. Šio patiekalo privalumas - greitas paruošimas.
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
70 min.
Kalorijos
87 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.88/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

Švelnus rizotas su žuvimi Žingsnis 1
Pusžiedžiais supjaustytą svogūną apkepkite svieste, kol taps auksinis.

Žingsnis 2

Švelnus rizotas su žuvimi Žingsnis 2
Į svogūnus suberkite ryžius, išmaišykite ir supilkite vyną. Kai jis išgaruos, pradėkite dalimis pilti sultinį. Šiuo metu pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 3

Švelnus rizotas su žuvimi Žingsnis 3
Baigiant virti į ryžius sudėkite mažais gabalėliais supjaustytą lašišos mėsą ir išmaišykite. Virkite ant silpnos ugnies dar kelias minutes, kol visiškai išvirs.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antras patiekalai, grybų patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, sala, pietūs, vakarienė, grybų sezonas, žolelių sezonas, česnakų sezonas, ryžių patiekalai, rizotas, grūdų patiekalai, receptų knyga, rizotas su grybais

Kategorijos