Publikavimo data: 2024-05-25
Švelnus rizotas su žuvimi
Čia pateikiamas rizotas ne tik su žuvimi, bet ir su švelnia lašiša, kuri jam suteikia nepakartojamą skonį. Be to, kad lašišoje gausu omega-3, kuris stiprina mūsų širdį ir kraujagysles, ji yra švelnaus, beveik kreminio skonio. Rizotto ji dera su ryžiais ir baltojo vyno bei sviesto skoniais. Šio patiekalo privalumas - greitas paruošimas.
Žingsnis 1
Pusžiedžiais supjaustytą svogūną apkepkite svieste, kol taps auksinis.
Žingsnis 2
Į svogūnus suberkite ryžius, išmaišykite ir supilkite vyną. Kai jis išgaruos, pradėkite dalimis pilti sultinį. Šiuo metu pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 3
Baigiant virti į ryžius sudėkite mažais gabalėliais supjaustytą lašišos mėsą ir išmaišykite. Virkite ant silpnos ugnies dar kelias minutes, kol visiškai išvirs.
Kategorijos