Publikavimo data: 2025-08-17
Švelnus sluoksniuotos tešlos užkandis su šonine
Toks šaltas užkandis padės, jei netikėtai aplankys svečiai ir nebus laiko paruošti ką nors greitai pavalgyti. Užkandį lengva ir greitai paruošti. Šis užkandis ne tik skanus ir apetitiškas, bet ir sotus. Šį užkandį galite patiekti ne tik vakarienei, bet ir bet kokiai šventei. Jis ne tik papuoš šventinį stalą, bet ir džiugins savo skoniu.
Žingsnis 1
Atšildykite sluoksniuotą tešlą, išimkite ją iš pakelio. Tešlą iškočiokite plonu sluoksniu arba supjaustykite kvadratėliais, jei gaminate ne suktinukus, o atskiras porcijas. Tešlą pabarstykite trupučiu miltų, kad ji nepriliptų prie stalo.
Žingsnis 2
Supjaustykite šoninę ir sūrį plonais griežinėliais ant pjaustymo lentos. Kad sūris neliptų prie peilio, laikykite jį šaldytuve, kad būtų lengviau pjaustyti.
Žingsnis 3
Ant iškočiotos tešlos pirmiausia dėkite sluoksnį sūrio, tada šoninės. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Jei norite, įberkite žolelių. Šoninę pabarstykite prieskoniais.
Žingsnis 4
Suvyniokite tešlą į ritinį. Supjaustykite porcijomis. Kepimo skardą išklokite pergamentu. Padėkite ritinį ant popieriaus ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 25 minutes. Kai vyniotinis taps auksinis, išimkite iš orkaitės ir uždenkite rankšluosčiu.
Kategorijos