Švelnus suflė su jautienos kepenėlėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Švelnus suflė su jautienos kepenėlėmis

Jautienos kepenėlių suflė su daržovėmis gaunasi labai švelnus ir tiesiog tirpsta burnoje. Patiekite kaip atskirą patiekalą arba kaip priedą prie mėgstamo garnyro. Jei norite, į suflė galite įpilti šiek tiek pieno arba grietinėlės, tada jis bus dar minkštesnis ir įgaus kreminį poskonį. Pagal receptą suflė kepama orkaitėje, tačiau niekas netrukdo pabandyti šiam tikslui naudoti daugiafunkcinę keptuvę, mikrobangų krosnelę ir pan. Galite eksperimentuoti su prieskoniais, pridėti mėgstamų, kad išgautumėte individualų patiekalo skonį. Gero apetito!
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
137 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.85/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Švelnus suflė su jautienos kepenėlėmis Žingsnis 1
Paruoškite suflė daržoves. Nuvalytas daržoves supjaustykite dideliais kubeliais. Sumalkite jas mėsmale iki vientisos tyrės.

Žingsnis 2

Švelnus suflė su jautienos kepenėlėmis Žingsnis 2
Nuplautas kepenis taip pat sumalkite mėsmale. Įberkite druskos ir pipirų. Pagal skonį galite įdėti bet kokių kitų prieskonių.

Žingsnis 3

Švelnus suflė su jautienos kepenėlėmis Žingsnis 3
Atskirame dubenyje suplakite kiaušinius su trupučiu druskos. Supilkite juos į daržoves ir kepenis. Sudėkite manų kruopas ir ištirpintą sviestą. Viską gerai išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 4

Švelnus suflė su jautienos kepenėlėmis Žingsnis 4
Kepimo formą ištepkite augaliniu aliejumi. Galite ją uždengti maistine plėvele ir patepti aliejumi. Dėkite suflė į formą ant folijos ir šaukštu išlyginkite paviršių. Kepkite orkaitėje 40-45 min. 185 °C temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos