Švelnus suflė su malta mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Švelnus suflė su malta mėsa

Nepaisant to, kad dar XVIII a. pabaigoje prancūzai pradėjo gaminti suflė, žmonės iki šiol mėgaujasi šiuo nuostabiu skoniu. Suflė su malta mėsa receptas vertas dėmesio dėl savo originalumo ir neįprastumo.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
331 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
31 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.31/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Švelnus suflė su malta mėsa Žingsnis 1
Į maltą mėsą įmuškite kiaušinius ir supilkite dvigubą grietinėlę. Pabarstykite druska ir įberkite šiek tiek juodųjų pipirų. Mišinį gerai išplakite mikseriu.

Žingsnis 2

Švelnus suflė su malta mėsa Žingsnis 2
Padėkite maistinę plėvelę ant stalo. Kad suflė nesudegtų, patepkite vidurį ir kraštus sviestu ir įdėkite į kepimo indą.

Žingsnis 3

Švelnus suflė su malta mėsa Žingsnis 3
Ant maistinės plėvelės tolygiu sluoksniu paskleiskite suflė. Uždenkite plėvele ir padarykite joje nedideles skylutes, kad suflė galėtų kvėpuoti. Pašaukite į orkaitę 20 minučių. Tada nuimkite foliją ir kepkite dar 10-15 minučių, kol visiškai iškeps. Svarbu, kad orkaitėje ji neperdžiūtų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos