Publikavimo data: 2024-06-08
Švelnus suflė su malta mėsa
Nepaisant to, kad dar XVIII a. pabaigoje prancūzai pradėjo gaminti suflė, žmonės iki šiol mėgaujasi šiuo nuostabiu skoniu. Suflė su malta mėsa receptas vertas dėmesio dėl savo originalumo ir neįprastumo.
Žingsnis 1
Į maltą mėsą įmuškite kiaušinius ir supilkite dvigubą grietinėlę. Pabarstykite druska ir įberkite šiek tiek juodųjų pipirų. Mišinį gerai išplakite mikseriu.
Žingsnis 2
Padėkite maistinę plėvelę ant stalo. Kad suflė nesudegtų, patepkite vidurį ir kraštus sviestu ir įdėkite į kepimo indą.
Žingsnis 3
Ant maistinės plėvelės tolygiu sluoksniu paskleiskite suflė. Uždenkite plėvele ir padarykite joje nedideles skylutes, kad suflė galėtų kvėpuoti. Pašaukite į orkaitę 20 minučių. Tada nuimkite foliją ir kepkite dar 10-15 minučių, kol visiškai iškeps. Svarbu, kad orkaitėje ji neperdžiūtų.
Kategorijos