Publikavimo data: 2025-08-18
Švelnūs sūrio pyragaičiai iš mano vaikystės
Paprastas sūrio pyragaičių receptas, kokį vaikystėje kepdavo mano mama. Jis gaunasi labai minkštas ir purus.
Žingsnis 1
Dubenyje sumaišykite varškę, cukrų, kiaušinį, 2 valgomuosius šaukštus ryžių miltų. Išmaišykite iki vientisos masės, naudodami panardinamąjį maišytuvą.
Žingsnis 2
Šaukštu formuokite sūrio pyragėlius ir apvoliokite juos likusiuose miltuose. Sudrėkinkite rankas vandeniu, kad nesuliptų.
Žingsnis 3
Kepkite iš abiejų pusių augaliniame aliejuje ant vidutinės ugnies apie 2 minutes iš kiekvienos pusės, neuždengdami, kol apskrus. Tada sumažinkite kaitrą ir kepkite dar porą minučių.
Kategorijos