Publikavimo data: 2025-08-19
Švelnūs sūrio pyragėliai su traškia plutele
Paprasti ir sveiki pusryčiai. Greitai paruošiami, vaikams patinka dėl traškios plutos ir saldaus įdaro.
Žingsnis 1
Varškę, kiaušinį, cukrų, druską ir vaniliną gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Įberkite 2 valgomuosius šaukštus miltų (likusieji 3 valgomieji šaukštai miltų bus naudojami sūrio pyragėliams formuoti ir sukti). Viską gerai išmaišykite šakute.
Žingsnis 3
Ant pjaustymo lentelės užberkite 3 šaukštus miltų ir paskleiskite mišinį ant miltų.
Žingsnis 4
Iš masės suformuokite dešrelę, supjaustykite nedideliais strypeliais.
Žingsnis 5
Sūrio pyragėlius formuokite peiliu.
Žingsnis 6
Dėkite sūrio pyragėlius į įkaitintą keptuvę, pateptą trupučiu saulėgrąžų aliejaus. Kepkite sūrio pyragėlius 3-4 minutes ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 7
Apverskite sūrio pyragėlius.
Žingsnis 8
Uždenkite dangčiu, sumažinkite kaitrą ir kepkite dar 4 minutes.
Žingsnis 9
Gausite sultingus, saldžius sūrio pyragėlius su traškia plutele.
Kategorijos