Publikavimo data: 2025-08-17
Švelnūs tingūs įdaryti kopūstai.
Labai skanūs ir greiti, įdaryti kopūstai būna sultingi ir apetitiški.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūną ir kepkite, kol apskrus.
Žingsnis 2
Kopūstus supjaustykite kubeliais ir kepkite 3-5 minutes.
Žingsnis 3
Ryžius gerai nuplaukite, kol vanduo taps skaidrus.
Žingsnis 4
Įmaišykite maltą jautieną ir kalakutieną.
Žingsnis 5
Sudėkite kopūstus ir svogūnus.
Žingsnis 6
Sudėkite ryžius.
Žingsnis 7
Pagal skonį pasūdykite, pagardinkite pipirais ir įberkite žolelių.
Žingsnis 8
Išmaišykite, įmuškite 1 kiaušinį, kad farširuoti kopūstai gerai išlaikytų formą, suformuokite iš jų paplotėlius.
Žingsnis 9
Įkaitinkite keptuvę, įpilkite augalinio aliejaus ir kepkite įdarytus kopūstus, kol jie paruduos.
Žingsnis 10
Apverskite ir įpilkite 1 puodelį verdančio vandens, troškinkite 10-15 minučių.
Žingsnis 11
Po to, kai kopūstai šiek tiek apskrus, sudėkite grietinę ir pomidorų pastą, troškinkite 40-50 minučių ant vidutinės ugnies.
Kategorijos