Publikavimo data: 2025-08-17
Švelnus tuno ir kreminio sūrio paštetas
Vienas puikiausių ir skaniausių užkandžių yra paštetas. Tai vientisa virtos arba keptos mėsos, vergų, daržovių arba subproduktų tyrės masė. Paštetas, pagamintas iš tuno, grietinėlės sūrio su žalumynais, padarys teigiamą įspūdį visiems svečiams. Užtepkite jo ant skrebučių ar užkandžių, pagaminkite tartaletės ir galite būti tikri, kad šis užkandis neužsilaikys ant stalo.
Žingsnis 1
Tuno gabalėlius sudėkite į trintuvą, sudėkite grietinėlės sūrį, krapų šakeles, druską ir pipirus, supilkite citrinos sultis.
Žingsnis 2
Visus ingredientus susmulkinkite blenderiu. Rekomenduojama porą valandų palaikyti šaldytuve, kad sutirštėtų.
Kategorijos