Švelnus užkandis su grietinėlės sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Švelnus užkandis su grietinėlės sūriu

Minkštas ir švelnus kreminis sūris yra artimiausias varškės giminaitis, todėl patiekalai su juo būna švelnūs ir purūs. Receptų su grietinėlės sūriu yra labai įvairių. Iš jo galima gaminti desertus, kepinius, padažus, salotų padažus, taip pat įdarus tartaletėms. Bet koks patiekalas su grietinėlės sūriu bus nepaprastai skanus ir lengvas. Įspūdingas lengvai sūdyto upėtakio užkandis - tai greitas paruošimo variantas, ir, patikėkite, jūsų svečiai ir artimieji liks sužavėti.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
242 kcal.
Baltymai
18 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.93/5 (28 bal.)

Žingsnis 1

Švelnus užkandis su grietinėlės sūriu Žingsnis 1
Išvirkite kiaušinius. Nulupkite lukštus. Sutarkuokite smulkia tarka. Kiaušinius sudėkite į gilų dubenį.

Žingsnis 2

Švelnus užkandis su grietinėlės sūriu Žingsnis 2
Kietąjį sūrį sutarkuokite tarka. Prieš tai sūrį kelioms minutėms įdėkite į šaldytuvą arba šaldiklį, tada sūris neprilips prie trintuvo ir galėsite jį lengvai susmulkinti. Sūrį sudėkite į dubenį su kiaušiniais.

Žingsnis 3

Švelnus užkandis su grietinėlės sūriu Žingsnis 3
Upėtakį supjaustykite mažais kubeliais. Susmulkinkite svogūną. Sudėkite į dubenį su kitais ingredientais. Sudėkite visus ingredientus į dubenėlius, sudėkite kreminį sūrį ir gerai išmaišykite. Suformuokite sūrio rutuliukus, maždaug Rafaello dydžio. Kiekvieną rutuliuką gerai pamirkykite sezamo sėklose ir sudėkite į lėkštę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
keptas maistas, užkandžiai, karšti užkandžiai, įspūdingas receptas, paprastas, valgyti bendrus alergenus, per 15 minučių, sūrio užkandžiai, receptų knyga

Kategorijos