Publikavimo data: 2025-08-17
Švelnus užkandis su grietinėlės sūriu
Minkštas ir švelnus kreminis sūris yra artimiausias varškės giminaitis, todėl patiekalai su juo būna švelnūs ir purūs. Receptų su grietinėlės sūriu yra labai įvairių. Iš jo galima gaminti desertus, kepinius, padažus, salotų padažus, taip pat įdarus tartaletėms. Bet koks patiekalas su grietinėlės sūriu bus nepaprastai skanus ir lengvas. Įspūdingas lengvai sūdyto upėtakio užkandis - tai greitas paruošimo variantas, ir, patikėkite, jūsų svečiai ir artimieji liks sužavėti.
Žingsnis 1
Išvirkite kiaušinius. Nulupkite lukštus. Sutarkuokite smulkia tarka. Kiaušinius sudėkite į gilų dubenį.
Žingsnis 2
Kietąjį sūrį sutarkuokite tarka. Prieš tai sūrį kelioms minutėms įdėkite į šaldytuvą arba šaldiklį, tada sūris neprilips prie trintuvo ir galėsite jį lengvai susmulkinti. Sūrį sudėkite į dubenį su kiaušiniais.
Žingsnis 3
Upėtakį supjaustykite mažais kubeliais. Susmulkinkite svogūną. Sudėkite į dubenį su kitais ingredientais. Sudėkite visus ingredientus į dubenėlius, sudėkite kreminį sūrį ir gerai išmaišykite. Suformuokite sūrio rutuliukus, maždaug Rafaello dydžio. Kiekvieną rutuliuką gerai pamirkykite sezamo sėklose ir sudėkite į lėkštę.
Kategorijos