Publikavimo data: 2025-08-19
Švelnus vištienos plovas
Pilavas yra labiausiai paplitęs patiekalas, kurio pagrindą sudaro virti ryžiai. Paruoštas plovas būna trapus ir kvapnus, jei plovas verdamas ant riebalų, nes augaliniai riebalai kepant neleidžia sulipti gumulėliams. Šiam patiekalui naudojami produktai yra prieinami ir naudingi. Toks plovas gaunasi labai švelnus ir išskirtinis. Šis plovas gaunamas labai skanus, turtingas prieskonių aromatu.
Žingsnis 1
Sutrinkite česnaką peiliu arba išspauskite jį per presą. Visus marinato prieskonius sudėkite į atskirą dubenį. Į jį sudėkite mėsą, supilkite jogurtą ir druską. Pagardinkite prieskoniais ir žolelėmis. Palikite marinuotis valandą.
Žingsnis 2
Svogūną nulupkite ir supjaustykite pusžiedžiais. Sudėkite į keptuvę ir kepkite kartu su mėsa, kol apskrus.
Žingsnis 3
Į svogūnus sudėkite marinuotą mėsą. Sudėkite griežinėliais supjaustytą pomidorą, supilkite vandenį ir troškinkite ant silpnos ugnies.
Žingsnis 4
Atskirame puode išvirkite ryžius su prieskoniais. Į puodą sudėkite pusę ryžių, sudėkite mėsą ir uždenkite likusiais ryžiais. Užvirkite. Palikite pastovėti ir patiekite.
Kategorijos