Švelnus vištienos plovas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Švelnus vištienos plovas

Pilavas yra labiausiai paplitęs patiekalas, kurio pagrindą sudaro virti ryžiai. Paruoštas plovas būna trapus ir kvapnus, jei plovas verdamas ant riebalų, nes augaliniai riebalai kepant neleidžia sulipti gumulėliams. Šiam patiekalui naudojami produktai yra prieinami ir naudingi. Toks plovas gaunasi labai švelnus ir išskirtinis. Šis plovas gaunamas labai skanus, turtingas prieskonių aromatu.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
201 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.47/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

Švelnus vištienos plovas Žingsnis 1
Sutrinkite česnaką peiliu arba išspauskite jį per presą. Visus marinato prieskonius sudėkite į atskirą dubenį. Į jį sudėkite mėsą, supilkite jogurtą ir druską. Pagardinkite prieskoniais ir žolelėmis. Palikite marinuotis valandą.

Žingsnis 2

Švelnus vištienos plovas Žingsnis 2
Svogūną nulupkite ir supjaustykite pusžiedžiais. Sudėkite į keptuvę ir kepkite kartu su mėsa, kol apskrus.

Žingsnis 3

Švelnus vištienos plovas Žingsnis 3
Į svogūnus sudėkite marinuotą mėsą. Sudėkite griežinėliais supjaustytą pomidorą, supilkite vandenį ir troškinkite ant silpnos ugnies.

Žingsnis 4

Švelnus vištienos plovas Žingsnis 4
Atskirame puode išvirkite ryžius su prieskoniais. Į puodą sudėkite pusę ryžių, sudėkite mėsą ir uždenkite likusiais ryžiais. Užvirkite. Palikite pastovėti ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, česnakų sezonas, plovas, ryžių patiekalai, grūdų patiekalai, receptų knyga, plovas su sultenėmis, plovas su džiovintais vaisiais, jautienos vakarienė, plovas su abrikosais

Kategorijos