Publikavimo data: 2025-08-19
Švelnus vištienos tabakas keptuvėje
Vištiena yra mėgstamiausias beveik kiekvienos šeimos patiekalas, nes ji yra nebrangi, greitai ir lengvai paruošiama, derinama su bet kokiais grūdais ir daržovėmis. Jei vištiena kepama keptuvėje, vištieną galima vartoti kaip savarankišką patiekalą.
Žingsnis 1
Vištieną nuplaukite ir supjaustykite išilgai krūtinėlės. Uždenkite maistine plėvele ir lengvai apskrudinkite. Įtrinkite prieskoniais iš visų pusių. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sudėkite į jį vištieną, kepkite, kol apskrus, tada apverskite į kitą pusę, sumažinkite ugnį ir uždenkite skardine vandens, kepkite, kol iškeps. Paruoštą vištieną perkelkite į lėkštę, patepkite sviestu.
Žingsnis 2
Sumaišykite pomidorus su kalendromis, adžika, česnakais, apyniais ir vandeniu. Išmaišykite, kad kalendros prisitrauktų sulčių. Pabaigoje supilkite obuolių sidro actą.
Kategorijos