Švelnus vyniotinis su sūriu ir špinatais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-15

Švelnus vyniotinis su sūriu ir špinatais

Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
166 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Smulkiai supjaustykite špinatus ir mocarelos sūrį (galite jį sutarkuoti).Susmulkinkite žoleles ir česnaką. Atskirame dubenyje kruopščiai sumaišykite špinatus, sūrį, žoleles ir česnaką.

Žingsnis 2

Paruoškite kepimo skardą. Patepkite aliejumi, iškočiokite picos tešlą ir suformuokite 35x25 cm dydžio stačiakampį, kad tešloje neliktų skylučių.

Žingsnis 3

Įdarą paskirstykite ant tešlos paviršiaus, palikdami maždaug 2,5 cm pločio tešlos kraštą. Suvyniokite tešlą išilgai ilgosios pusės. Padėkite vyniotinį ant kepimo skardos sujungimais į apačią.

Žingsnis 4

Gautą vyniotinį kepkite 25 minutes iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje, kol paruduos. Prieš patiekdami leiskite šiek tiek atvėsti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos