Publikavimo data: 2024-06-16
Šventinė lazanija
Lazanija yra vienas populiariausių patiekalų dėl savo skonio ir paprasto paruošimo. Ją taip pat galima patiekti ant šventinio stalo. Skanus ir sotus.
Žingsnis 1
Susmulkinkite svogūną, morką ir česnaką. Kepkite keptuvėje įkaitintame alyvuogių aliejuje.
Žingsnis 2
Į keptuvę suberkite maltą mėsą, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų ir kepkite, kol mėsa paruduos.
Žingsnis 3
Sudėkite pomidorus ir kaitinkite 20 minučių.
Žingsnis 4
Pradėkite rinkti lazaniją. Tam reikės specialios karščiui atsparios formos. Formos dugną išklokite lazanijos lakštais. Apšlakstykite lakštus padažu. Sudėkite sluoksnį maltos mėsos ir pabarstykite sūriu. Padarykite kelis tokius sluoksnius.
Žingsnis 5
Viršutinį sluoksnį užpilkite padažu ir pabarstykite sūriu. Pašaukite į įkaitintą orkaitę 40 minučių.
Kategorijos