Publikavimo data: 2025-08-20
Šventinės korėjietiškos morkos su jautienos kepenėlėmis
Korėjietiškos morkos - tai salotos iš griežinėliais pjaustytų morkų su česnaku ir aštriais prieskoniais. Korėjietiškos morkos laikomos atskiru patiekalu, tačiau jos puikiai tinka ir įvairiems mėsos patiekalams gaminti. Jautienos kepenys naudojamos gaminant pirmuosius ir antruosius patiekalus, užkandžius. Pačios kepenėlės pasižymi originaliu skoniu, tačiau jas derinant su korėjietiškomis morkomis gaunama dar įdomesnė skonio gama, kurioje vienu metu juntamos ir švelnios, ir aštrios natos.
Žingsnis 1
Į didelį, patogų puodą įpilkite vandens ir sudėkite nuplautas ir nuluptas kepenis. Virkite vieną valandą, tada atvėsinkite. Supjaustykite kepenis mažais kubeliais. Išvirkite kiaušinius, atvėsinkite ir supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais.
Žingsnis 2
Nuluptus ir nuplautus svogūnus sudėkite ant pjaustymo lentos ir smulkiai supjaustykite. Kepkite svogūnus gerai įkaitintoje keptuvėje su augaliniu aliejumi, kol taps auksiniai.
Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite žaliuosius svogūnus. Patogiame giliame dubenyje sumaišykite kepenis, morkas, svogūnus, kiaušinius ir užpilkite majonezu.
Kategorijos