Šventinės korėjietiškos morkos su jautienos kepenėlėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Šventinės korėjietiškos morkos su jautienos kepenėlėmis

Korėjietiškos morkos - tai salotos iš griežinėliais pjaustytų morkų su česnaku ir aštriais prieskoniais. Korėjietiškos morkos laikomos atskiru patiekalu, tačiau jos puikiai tinka ir įvairiems mėsos patiekalams gaminti. Jautienos kepenys naudojamos gaminant pirmuosius ir antruosius patiekalus, užkandžius. Pačios kepenėlės pasižymi originaliu skoniu, tačiau jas derinant su korėjietiškomis morkomis gaunama dar įdomesnė skonio gama, kurioje vienu metu juntamos ir švelnios, ir aštrios natos.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
136 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.25/5 (20 bal.)

Žingsnis 1

Šventinės korėjietiškos morkos su jautienos kepenėlėmis Žingsnis 1
Į didelį, patogų puodą įpilkite vandens ir sudėkite nuplautas ir nuluptas kepenis. Virkite vieną valandą, tada atvėsinkite. Supjaustykite kepenis mažais kubeliais. Išvirkite kiaušinius, atvėsinkite ir supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais.

Žingsnis 2

Šventinės korėjietiškos morkos su jautienos kepenėlėmis Žingsnis 2
Nuluptus ir nuplautus svogūnus sudėkite ant pjaustymo lentos ir smulkiai supjaustykite. Kepkite svogūnus gerai įkaitintoje keptuvėje su augaliniu aliejumi, kol taps auksiniai.

Žingsnis 3

Šventinės korėjietiškos morkos su jautienos kepenėlėmis Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite žaliuosius svogūnus. Patogiame giliame dubenyje sumaišykite kepenis, morkas, svogūnus, kiaušinius ir užpilkite majonezu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kiaušinių salotos, daržovių salotos, majonezo salotos, pipirų salotos, receptų knyga, salotos su marinuotomis ir raugintomis daržovėmis, paprikų sezonas, agurkų sezonas, žaliasis sezonas, avokadų sezonas, vakarienė, per 30 minučių, yra bendrų alergenų., paprastai, įspūdingas receptas, daržovių salotos, salotos

Kategorijos