Publikavimo data: 2024-09-17
Šventinės salotos "Caro žuvis"
Karališkos salotos su raudona žuvimi, daržovėmis ir kiaušiniais yra labai skanus, švelnus ir maistingas užkandis, pasižymintis nuostabiu skoniu, maloniu aromatu ir neįprastu patiekimu. Gardi žuvis puikiai dera su bulvėmis ir kiaušiniais, todėl sukuriama maloni skonio pusiausvyra. O atskiesti salotas padeda marinuoti svogūnai, suteikiantys joms šiek tiek rūgštelės. Patiekalas formuojamas sluoksniais, tačiau galite eksperimentuoti ir salotas patiekti kaip suktinuką.
Žingsnis 1
Pradėkite gaminti maistą. Raudonos žuvies filė sudėkite ant darbinio paviršiaus. Jei reikia, išimkite iš žuvies kaulus ir supjaustykite ją mažais kubeliais. Bulves ir morkas sutarkuokite stambia tarka atskirai vieną nuo kitos. Nuluptus kiaušinius susmulkinkite peiliu arba sutarkuokite.
Žingsnis 2
Sudėkite salotas. Būsimas salotas išdėliokite sluoksniais, kiekvieną naują sluoksnį atsargiai patepdami nedideliu kiekiu majonezo. Ant lėkštės padėkite kepimo žiedą ar bet kokią kitą formą, skirtą patiekti. Ant dugno sudėkite morkas. Tada išdėliokite bulves, kiaušinius ir marinuotus svogūnus. Pabaigoje ant salotų sudėkite griežinėliais supjaustytą raudonąją žuvį.
Kategorijos