Šventinės žuvies salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Šventinės žuvies salotos

Lengvas salotas su tunu ir kukurūzais galima lengvai paruošti ir patiekti ant šventinio stalo. Žalumynai paryškina tuno skonį, o kukurūzai kartu su žuvimi suteikia salotoms įdomių natų. Pirkdami kukurūzus atkreipkite dėmesį į pagaminimo datą: vėlyvą rudenį ir žiemą išleistoje skardinėje grūdai bus sausi, su stora odele, nes šiuo metų laiku produktas gaminamas iš džiovintų kukurūzų.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
72 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.78/5 (23 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Šventinės žuvies salotos Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Į dubenį supilkite citrinos sultis, alyvuogių aliejų, druską ir pipirus. Suplakite, kad susimaišytų.

Žingsnis 2

Šventinės žuvies salotos Žingsnis 2
Sudėkite salotų ingredientus. Į salotinę sudėkite pomidorus, paprikas, salotas, kukurūzus, tuną ir česnaką. Pabarstykite smulkintomis žolelėmis ir išmaišykite. Salotas užpilkite padažu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos