Publikavimo data: 2024-09-16
Šventinės žuvies salotos
Lengvas salotas su tunu ir kukurūzais galima lengvai paruošti ir patiekti ant šventinio stalo. Žalumynai paryškina tuno skonį, o kukurūzai kartu su žuvimi suteikia salotoms įdomių natų. Pirkdami kukurūzus atkreipkite dėmesį į pagaminimo datą: vėlyvą rudenį ir žiemą išleistoje skardinėje grūdai bus sausi, su stora odele, nes šiuo metų laiku produktas gaminamas iš džiovintų kukurūzų.
Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Į dubenį supilkite citrinos sultis, alyvuogių aliejų, druską ir pipirus. Suplakite, kad susimaišytų.
Žingsnis 2
Sudėkite salotų ingredientus. Į salotinę sudėkite pomidorus, paprikas, salotas, kukurūzus, tuną ir česnaką. Pabarstykite smulkintomis žolelėmis ir išmaišykite. Salotas užpilkite padažu.
Kategorijos