Publikavimo data: 2025-08-17
Šventinis, turtingas garnyras
Šį neįprastą garnyrą galima patiekti ant šventinio stalo ir nustebinti svečius.
Žingsnis 1
Supjaustykite kukurūzų burbuoles į 3-4 dalis. Nuplaukite bulves. Virkite daržoves, kol jos bus paruoštos. Pievagrybius perpjaukite per pusę ir apkepkite augaliniame aliejuje, kol apskrus. Kepkite ant didelės ugnies ir greitai, kad grybai nespėtų išleisti sulčių.
Žingsnis 2
Kai viskas iškeps, perkelkite daržoves į kepimo formą. Bulves reikia išlyginti peiliu, kaip parodyta nuotraukoje.
Žingsnis 3
Paruoškite česnakinį aliejų. Padalykite česnako galvutę į skilteles. Kiekvieną skiltelę sutrinkite peiliu tiesiai į žievelę. Porą skiltelių galima susmulkinti. Į augalinį aliejų, kuriame kepė grybai, įpilkite sviesto. Šiame mišinyje kepkite česnakus, kol jie taps auksiniai ir kvapnūs.
Žingsnis 4
Į kepimo indą su daržovėmis supilkite česnaką ir aliejų. Pabarstykite itališkomis žolelėmis ir dėkite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 15 minučių. Garnyras paruoštas.
Kategorijos