Šventinis, turtingas garnyras pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Šventinis, turtingas garnyras

Šį neįprastą garnyrą galima patiekti ant šventinio stalo ir nustebinti svečius.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
130 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (24 bal.)

Žingsnis 1

Šventinis, turtingas garnyras Žingsnis 1
Supjaustykite kukurūzų burbuoles į 3-4 dalis. Nuplaukite bulves. Virkite daržoves, kol jos bus paruoštos. Pievagrybius perpjaukite per pusę ir apkepkite augaliniame aliejuje, kol apskrus. Kepkite ant didelės ugnies ir greitai, kad grybai nespėtų išleisti sulčių.

Žingsnis 2

Šventinis, turtingas garnyras Žingsnis 2
Kai viskas iškeps, perkelkite daržoves į kepimo formą. Bulves reikia išlyginti peiliu, kaip parodyta nuotraukoje.

Žingsnis 3

Šventinis, turtingas garnyras Žingsnis 3
Paruoškite česnakinį aliejų. Padalykite česnako galvutę į skilteles. Kiekvieną skiltelę sutrinkite peiliu tiesiai į žievelę. Porą skiltelių galima susmulkinti. Į augalinį aliejų, kuriame kepė grybai, įpilkite sviesto. Šiame mišinyje kepkite česnakus, kol jie taps auksiniai ir kvapnūs.

Žingsnis 4

Šventinis, turtingas garnyras Žingsnis 4
Į kepimo indą su daržovėmis supilkite česnaką ir aliejų. Pabarstykite itališkomis žolelėmis ir dėkite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 15 minučių. Garnyras paruoštas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, moliūgų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, moliūgų garnyrai, receptų knyga

Kategorijos