Šventinių žuvies salotų receptas su nuotraukomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-24

Šventinių žuvies salotų receptas su nuotraukomis

Šios šventinės salotos - tai Olivjė salotų variantas su raudona lengvai sūdyta žuvimi vietoj mėsos ar dešros. Patiekalui tinka bet kokia raudona žuvis: rausvoji lašiša, keta, lašiša, lašiša. Nepaisant to, kad žuvis skiriasi riebumu ir sultingumu, dėl kitų ingredientų savybių ji neturės įtakos salotų skoniui. Geriau vartoti mažai druskos turinčią žuvį - salotos išeis minkštesnės ir subalansuotesnės. Rinkdamiesi žuvį atkreipkite dėmesį į spalvą - ji turi būti vienoda, be dėmių, mėsa turi būti tvirta, tanki, be pažeidimų.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
151 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Žuvis, kiaušinis
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.83/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Šventinių žuvies salotų receptas su nuotraukomis Žingsnis 1
Supjaustykite maistą. Bulves, morkas, žuvį, kiaušinius ir agurkus supjaustykite vienodais kubeliais, pagal pageidavimą. Petražoles smulkiai supjaustykite.

Žingsnis 2

Šventinių žuvies salotų receptas su nuotraukomis Žingsnis 2
Sudėkite salotas. Dubenyje sumaišykite supjaustytas daržoves, kiaušinius, žuvį, žirnelius ir žoleles. Šiek tiek pasūdykite, įpilkite majonezo ir išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos