Publikavimo data: 2024-03-24
Šventinių žuvies salotų receptas su nuotraukomis
Šios šventinės salotos - tai Olivjė salotų variantas su raudona lengvai sūdyta žuvimi vietoj mėsos ar dešros. Patiekalui tinka bet kokia raudona žuvis: rausvoji lašiša, keta, lašiša, lašiša. Nepaisant to, kad žuvis skiriasi riebumu ir sultingumu, dėl kitų ingredientų savybių ji neturės įtakos salotų skoniui. Geriau vartoti mažai druskos turinčią žuvį - salotos išeis minkštesnės ir subalansuotesnės. Rinkdamiesi žuvį atkreipkite dėmesį į spalvą - ji turi būti vienoda, be dėmių, mėsa turi būti tvirta, tanki, be pažeidimų.
Žingsnis 1
Supjaustykite maistą. Bulves, morkas, žuvį, kiaušinius ir agurkus supjaustykite vienodais kubeliais, pagal pageidavimą. Petražoles smulkiai supjaustykite.
Žingsnis 2
Sudėkite salotas. Dubenyje sumaišykite supjaustytas daržoves, kiaušinius, žuvį, žirnelius ir žoleles. Šiek tiek pasūdykite, įpilkite majonezo ir išmaišykite.
Kategorijos