Publikavimo data: 2024-06-22
Sviestinių moliūgų omletas
Grybus reikia ruošti tada, kai yra jų sezonas, o ruduo yra pats tinkamiausias metas austrėms ir kitiems grybams. Pirmą kartą omletą su pievagrybiais gaminau, kai radau pievagrybių ir nusprendžiau iš jų pasigaminti omletą. Omleto skonis buvo labai gaivus ir švelnus.
Žingsnis 1
Pievagrybius nulupkite ir 20 minučių virkite pasūdytame vandenyje.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite česnaką.
Žingsnis 3
Virtas masliatas supjaustykite į keturias dalis.
Žingsnis 4
Įmuškite kiaušinius, sudėkite grybus ir česnaką. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 5
Supilkite į kepimo formą. Kepkite 180˚C temperatūros orkaitėje 20 minučių.
Kategorijos