Sviestinių moliūgų omletas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Sviestinių moliūgų omletas

Grybus reikia ruošti tada, kai yra jų sezonas, o ruduo yra pats tinkamiausias metas austrėms ir kitiems grybams. Pirmą kartą omletą su pievagrybiais gaminau, kai radau pievagrybių ir nusprendžiau iš jų pasigaminti omletą. Omleto skonis buvo labai gaivus ir švelnus.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
66 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.07/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sviestinių moliūgų omletas Žingsnis 1
Pievagrybius nulupkite ir 20 minučių virkite pasūdytame vandenyje.

Žingsnis 2

Sviestinių moliūgų omletas Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite česnaką.

Žingsnis 3

Sviestinių moliūgų omletas Žingsnis 3
Virtas masliatas supjaustykite į keturias dalis.

Žingsnis 4

Sviestinių moliūgų omletas Žingsnis 4
Įmuškite kiaušinius, sudėkite grybus ir česnaką. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 5

Sviestinių moliūgų omletas Žingsnis 5
Supilkite į kepimo formą. Kepkite 180˚C temperatūros orkaitėje 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos