Šviežios žuvies salotos receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-24

Šviežios žuvies salotos receptas

Šviežių daržovių salotos su žuvimi yra maistingos, bet ne per sunkios dėl Pekino kopūstų, kuriuose yra daug vitaminų, geležies ir virškinimui naudingų skaidulų. Geriau vartoti nedidelius vidutinio tankumo žiedinius kopūstus. Daržovių spalva varijuoja nuo šviesiai geltonos iki sodriai žalios. Renkantis reikėtų vadovautis ne atspalviu, o jo sodrumu - kuo tamsesnis, tuo geriau. Labai geltoni ir dideli kopūstai jau yra pernokę.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
135 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Žuvis, kiaušinis
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.33/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Šviežios žuvies salotos receptas Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Pekino kopūstus smulkiai supjaustykite. Morkas sutarkuokite smulkia tarka. Svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais. Žuvį sutrinkite šakute.

Žingsnis 2

Šviežios žuvies salotos receptas Žingsnis 2
Sudėkite salotas. Dubenyje sumaišykite žuvį, kopūstus, morkas ir svogūnus. Pagardinkite pipirais, druska, įpilkite majonezo ir išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
žuvies patiekalai, salotos, žuvies salotos, paprastas, dažni alergenai, mažai kalorijų, per 15 minučių, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynų, sezonas riešutų, sezonas pomidorų, karštieji patiekalai naujiems metams, salotos Velykoms, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, salotos su raudona žuvimi, salotos su vyšniniais pomidorais, salotos su rukola, salotos su daržovėmis, salotos su riešutais, salotos su cukrumi

Kategorijos