Šviežios žuvies salotos receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-24

Šviežios žuvies salotos receptas

Šviežių daržovių salotos su žuvimi yra maistingos, bet ne per sunkios dėl Pekino kopūstų, kuriuose yra daug vitaminų, geležies ir virškinimui naudingų skaidulų. Geriau vartoti nedidelius vidutinio tankumo žiedinius kopūstus. Daržovių spalva varijuoja nuo šviesiai geltonos iki sodriai žalios. Renkantis reikėtų vadovautis ne atspalviu, o jo sodrumu - kuo tamsesnis, tuo geriau. Labai geltoni ir dideli kopūstai jau yra pernokę.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
135 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Žuvis, kiaušinis
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.33/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Šviežios žuvies salotos receptas Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Pekino kopūstus smulkiai supjaustykite. Morkas sutarkuokite smulkia tarka. Svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais. Žuvį sutrinkite šakute.

Žingsnis 2

Šviežios žuvies salotos receptas Žingsnis 2
Sudėkite salotas. Dubenyje sumaišykite žuvį, kopūstus, morkas ir svogūnus. Pagardinkite pipirais, druska, įpilkite majonezo ir išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos