Publikavimo data: 2024-03-24
Šviežios žuvies salotos receptas
Šviežių daržovių salotos su žuvimi yra maistingos, bet ne per sunkios dėl Pekino kopūstų, kuriuose yra daug vitaminų, geležies ir virškinimui naudingų skaidulų. Geriau vartoti nedidelius vidutinio tankumo žiedinius kopūstus. Daržovių spalva varijuoja nuo šviesiai geltonos iki sodriai žalios. Renkantis reikėtų vadovautis ne atspalviu, o jo sodrumu - kuo tamsesnis, tuo geriau. Labai geltoni ir dideli kopūstai jau yra pernokę.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Pekino kopūstus smulkiai supjaustykite. Morkas sutarkuokite smulkia tarka. Svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais. Žuvį sutrinkite šakute.
Žingsnis 2
Sudėkite salotas. Dubenyje sumaišykite žuvį, kopūstus, morkas ir svogūnus. Pagardinkite pipirais, druska, įpilkite majonezo ir išmaišykite.
Kategorijos