Svogūnai kebabui pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-17

Svogūnai kebabui

Kad lulia kebabas atskleistų visą mėsos skonio paletę, jį reikėtų patiekti su marinuotais svogūnais. Kebabams skirtus svogūnus lengva marinuoti. Tai vienas paprasčiausių užkandžių sultingam patiekalui. Tam reikės tik acto, druskos ir cukraus. Paruošimui geriau naudoti raudonuosius salotinius svogūnus, kurie neturi kartumo.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
57 kcal.
Angliavandeniai
13 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Svogūnai kebabui Žingsnis 1
Marinuokite svogūnus. Svogūnus užpilkite druska ir cukrumi. Švelniai įtrinkite mišinį rankomis. Supilkite acto ir vandens tirpalą. Uždenkite dangčiu ir padėkite į šaldytuvą 10 minučių. Kai svogūnai bus paruošti, supilkite juos ant durtuvo ir leiskite skysčiui nutekėti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, lulia kebabas, be bendrų alergenų, receptų knyga, jautienos vakarienė, jautienos lulia kebabas, jautienos lulia kebabas, jautienos lulia kebabas

Kategorijos