Tabuleh su pittitimus ir padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Tabuleh su pittitimus ir padažu

Tabouleh - apetitą žadinančios ir sultingos salotos, kilusios iš Rytų virtuvės. Paprastai patiekalas gaminamas iš bulguro, tačiau kartais naudojamas kuskusas arba pitiomas. Pagrindinės patiekalo sudedamosios dalys yra ptitim, daržovės, prieskoninės žolelės, džiovintos arba šviežios žolelės, druska ir alyvuogių aliejus. Jei pageidaujate, padažą galite keisti: įpilkite balzaminio arba vyno acto, laimo sulčių, aštriųjų pipirų. Tabouleh patiekiamas šaltas prieš karštus patiekalus arba kaip lengvas užkandis.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
108 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
21 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.81/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Tabuleh su pittitimus ir padažu Žingsnis 1
Virkite ptitiam, kol išvirs 7-10 minučių.

Žingsnis 2

Tabuleh su pittitimus ir padažu Žingsnis 2
Pomidorus ir agurkus supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 3

Tabuleh su pittitimus ir padažu Žingsnis 3
Šiek tiek atvėsusį pattitiamą ir supjaustytas daržoves sumaišykite salotinėje, įberkite smulkintų petražolių, žaliųjų svogūnų ir mėtų lapelių.

Žingsnis 4

Tabuleh su pittitimus ir padažu Žingsnis 4
Sumaišykite citrinos sultis su prieskoniais, druska ir pipirais pagal skonį bei alyvuogių aliejumi.

Žingsnis 5

Tabuleh su pittitimus ir padažu Žingsnis 5
Puoškite salotas.

Žingsnis 6

Tabuleh su pittitimus ir padažu Žingsnis 6
Patiekalas paruoštas. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos