Publikavimo data: 2024-03-27
Tagliatelle su Bolonijos padažu
Bolonijos padažas pagrįstai laikomas vienu populiariausių ir visame pasaulyje mėgstamiausių itališkos virtuvės receptų. Tradiciškai šis padažas patiekiamas su tagliatelle makaronais. Šis patiekalas idealiai tinka romantiškai vakarienei dviese arba šventiniams pietums. Pridėjus sūrio, makaronai tampa ypač sotūs, maistingi ir aromatingi.
Žingsnis 1
Sūrį sutarkuokite smulkia tarka.
Žingsnis 2
Į verdantį pasūdytą vandenį sudėkite tagliatelle makaronus.
Žingsnis 3
Makaronus virkite 6-8 minutes, kol suminkštės, vadovaudamiesi ant pakuotės pateiktais nurodymais. Nusausinkite.
Žingsnis 4
Išdėliokite tagliatelle makaronus į serviravimo lėkštes.
Žingsnis 5
Ant makaronų sudėkite maltą mėsą ir sūrį. Patiekite patiekalą karštą. Gero apetito!
Kategorijos