Tagliatelle su Bolonijos padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-27

Tagliatelle su Bolonijos padažu

Bolonijos padažas pagrįstai laikomas vienu populiariausių ir visame pasaulyje mėgstamiausių itališkos virtuvės receptų. Tradiciškai šis padažas patiekiamas su tagliatelle makaronais. Šis patiekalas idealiai tinka romantiškai vakarienei dviese arba šventiniams pietums. Pridėjus sūrio, makaronai tampa ypač sotūs, maistingi ir aromatingi.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
229 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
20 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.06/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

Tagliatelle su Bolonijos padažu Žingsnis 1
Sūrį sutarkuokite smulkia tarka.

Žingsnis 2

Tagliatelle su Bolonijos padažu Žingsnis 2
Į verdantį pasūdytą vandenį sudėkite tagliatelle makaronus.

Žingsnis 3

Tagliatelle su Bolonijos padažu Žingsnis 3
Makaronus virkite 6-8 minutes, kol suminkštės, vadovaudamiesi ant pakuotės pateiktais nurodymais. Nusausinkite.

Žingsnis 4

Tagliatelle su Bolonijos padažu Žingsnis 4
Išdėliokite tagliatelle makaronus į serviravimo lėkštes.

Žingsnis 5

Tagliatelle su Bolonijos padažu Žingsnis 5
Ant makaronų sudėkite maltą mėsą ir sūrį. Patiekite patiekalą karštą. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, troškiniai, daržovių salotos, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 30 minučių, sala, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, agurkų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, česnakų sezonas, makaronai (makaronai), funchoza, azijietiški makaronai, karštieji patiekalai naujiems metams, be įprastų alergenų, receptų knyga, funchoza su daržovėmis, makaronai su daržovėmis, funchoza su paprikomis, funchoza su agurkais, makaronai su morkomis, makaronai su česnakais, funchoza su morkomis.

Kategorijos