Tagliatelle su jūros gėrybėmis ir kalakutiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Tagliatelle su jūros gėrybėmis ir kalakutiena

Paruošti jūros gėrybes su makaronais taip, kad jų norėtųsi paragauti dar ne kartą, visai nesudėtinga. Tagliatelle su jūros gėrybėmis ir kalakutiena - tai patiekalas, kuris gali būti ir šventiškas, ir kasdienis, ir suteikiantis sotumo jausmą. Dėl kalakutienos patiekalas palyginti mažai kaloringas, tačiau jo nauda didžiulė.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
274 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.19/5 (21 bal.)

Žingsnis 1

Tagliatelle su jūros gėrybėmis ir kalakutiena Žingsnis 1
Susmulkinkite česnaką, sutarkuokite jį smulkia tarka ir sudėkite į mėsą. Ant viršaus sudėkite krevetes, viską sumaišykite. Įdėkite Provanso žolelių, druskos, supilkite grietinėlę ir išmaišykite. Padažą užvirinkite.

Žingsnis 2

Tagliatelle su jūros gėrybėmis ir kalakutiena Žingsnis 2
Puode užvirkite šiek tiek vandens ir išvirkite tagliatelle, ne ilgiau kaip 7 minutes. Išvirusius tagliatelle sudėkite į keptuvę su padažu ir virkite dar apie 5 minutes, retkarčiais pamaišydami.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, troškiniai, daržovių salotos, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 30 minučių, sala, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, agurkų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, česnakų sezonas, makaronai (makaronai), funchoza, azijietiški makaronai, karštieji patiekalai naujiems metams, be įprastų alergenų, receptų knyga, funchoza su daržovėmis, makaronai su daržovėmis, funchoza su paprikomis, funchoza su agurkais, makaronai su morkomis, makaronai su česnakais, funchoza su morkomis.

Kategorijos