Publikavimo data: 2025-08-18
Tailando bananų blyneliai
Tie, kurie lankėsi Tailande, neabejotinai išbandė ir pamėgo šiuos niekuo neišsiskiriančius, bet labai skanius ir sotus blynus. O jei jų dar neragavote, dabar pats metas tai ištaisyti. Juolab kad vietoj ištemptos tešlos naudojant paprastą ploną pitą, šie blynai nepraras nieko iš skonio. Įdaras gali būti bet koks, bet klasikinis su bananais yra ypač geras. Ir nors tradiciškai šiuos blynus galima aplieti kondensuotu pienu arba šokolado padažu, čia labiausiai tinka braškių uogienė arba džemas. Nors dėl skonio nesiginčijama.
Žingsnis 1
Nulupkite bananą ir sutrinkite šakute. Įmuškite kiaušinį.
Žingsnis 2
Keptuvėje sumaišykite augalinį aliejų ir sviestą.
Žingsnis 3
Supjaustykite pitą kvadratu, didesniu už keptuvės dydį. Dėkite į keptuvę. Ant pitos užpilkite sutrintų bananų ir plaktų kiaušinių mišinį.
Žingsnis 4
Sulenkite pitos galus į voką.
Žingsnis 5
Apkepkite pitos voką iš visų pusių ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 6
Išimkite iš keptuvės išvirtą pitą ir supjaustykite gabalėliais.
Kategorijos