Publikavimo data: 2024-03-27
Tailando stiliaus makaronai
Pad Thai ryžių makaronai - Tradicinis Azijos virtuvės patiekalas, kurį galima rasti bet kurioje Tailando kulinarijos parduotuvėje - nuo gatvės kavinės iki brangaus restorano. Makaronų populiarumo paslaptis - paprastas paruošimas ir originalus skonių derinys. Kad patiekalas būtų kuo artimesnis tradiciniam, patariame naudoti originalius ingredientus jų nekeičiant. Patiekalą geriausia ruošti wok keptuvėje, tačiau jei jos neturite, galite naudoti plokščią keptuvę.
Žingsnis 1
Pekino kopūstus supjaustykite šiaudeliais, česnaką - skiltelėmis, o vištieną - juostelėmis.
Žingsnis 2
Dubenyje sumaišykite padažui skirtus ingredientus.
Žingsnis 3
Makaronus 3-4 minutes pamirkykite karštame vandenyje.
Žingsnis 4
Į keptuvę, įkaitintą augaliniame aliejuje, suberkite česnaką ir minutę pakepinkite ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 5
Į keptuvę suberkite vištieną ir krevetes, penkias minutes pakepinkite mėsos sudedamąją dalį. Krevetės turėtų tapti rausvos spalvos.
Žingsnis 6
Vištieną ir krevetes atidėkite į šalį ir įmuškite kiaušinį. Greitai sumaišykite keptuvės turinį, kol kiaušinis visiškai susigers.
Žingsnis 7
Sudėkite makaronus į keptuvę ir atsargiai sumaišykite ingredientus. Paimkite paruoštą padažą ir nedidelėmis porcijomis kas 30 sekundžių pradėkite pilti į makaronus. Troškinkite keptuvės turinį, kol makaronai išvirs.
Žingsnis 8
Nuimkite keptuvę nuo ugnies, sudėkite Pekino kopūstus ir žemės riešutus. Tada ingredientus gerai išmaišykite, patiekalą sudėkite į lėkštę ir patiekite. Gero apetito!
Kategorijos